За строителна фирма Харбич ООД

Строителна фирма Харбич ООД се занимава с жилищно строителство от 1991 година насам. Управител и основател на фирмата е инж. Стефан Харбов. Той е заобиколен от квалифициран персонал от професионалисти, който следи за поетапното, правилно и безопасно изпълнение на строително-монтажните работи.

Проект за жилищна сграда

Харбич ООД притежава собствен инвентар, строителна механизация и производствено-складова база, която обновява периодично. До момента фирмата има изградени 31 жилищни сгради с АКТ 16 в различни софийски квартали – Бояна, Овча купел, Слатина, Борово, Гео Милев, Павлово, Дружба-2, Младост 1а, Младост 2, Левски-Г, Кръстова вада. Всяка сграда, която е пусната в експлоатация има и съответното строително разрешение.

Инвестиционна програма на строителна фирма Харбич

В историята на фирмата за строителство и проектиране никога не е използван кредит за осъществяване на инвестиционната ѝ програма. Строителна фирма Харбич ООД успява да оцелее и да се разраства дори в периодите на криза, защото през годините се е доказала пред своите клиенти като коректен бизнес партньор.

Други услуги в областта на строителството и ремонтните

Освен жилищно строителство, фирмата извършва и други услуги в областта на строителството и ремонтните дейности – сухо строителство, проектиране, ВиК, груб строеж, ел. инсталации, саниране и изолации, довършителни работи, покривни работи и други.

Comments are closed