Апартаменти за продажба в София

Проект за жилищна сграда в Овча купел

Апартаменти жилищна сграда ново строителство в Овча Купел

Харбич ЕООД предлага апартаменти за продажба в София, разположени в жилищна сграда ново строителство. Постройката се намира в квартал Овча Купел и е най-новия обект на строителната фирма.

Сградата има два входа и няколко вида апартаменти според разположението на стаите в тях. В приземния етаж има помещения за търговски площи, гаражи и паркоместа. Етажите са четири на брой, а жилищата – общо 37.

Апартаментите са едностайни, двустайни и тристайни, като всеки един от тях има балкон, а някои притежават два балкона. Квадратурата им е между 50 и 105 м2 (без в това число да се включват идеалните части). Кварталът е тих и спокоен, а жилищата с южно изложение имат величествена гледка към Витоша.

Харбич ЕООД се занимава с жилищно строителство от дълги години, а апартаментите, които продава в построените от него сгради на територията на София, са изградени по стандартите на последните методи и технологии в строителството и архитектурата.

Научете повече за самата жилищна сграда.

Ако желаете да закупите апартамент или да направите оглед на някой от имотите, не се колебайте да се свържете с фирма Харбич ЕООД.

Comments are closed